Ghislaine Lanctot – despre…

ghisTimp de aproape 20 de ani a practicat flebologia, a întemeiat centre de flebologie în Canada si Statele Unite ale Americii. Datorită experienţei acumulate a înteles CUM FUNCŢIONEAZĂ medicina, tot sistemul medical precum si cui servesc acestea. Din păcate, în urma publicării acestei cărti (“Mafia medicala”) dreptul său de a mai practica medicina a fost revocat de către autoritaţile canadiene. Cartea a devenit best-seller în Canada şi Statele Unite ale Americii, fiind tradusă în limbile: italiană, franceză, germană, spaniolă, engleză, maghiară iar acuma si în limba română.

„Pentru a-mi realiza visul, am urmat cursurile facultăţii de medicină. De-a lungul anilor am fost convinsă de faptul că sunt pe drumul bun. Realitatea a fost cu totul alta. Gândurile si emoţiile, invizibile si imperceptibile, boicotau perfid munca mea ştiinţifică şi riguroasă.
M-am orientat atunci spre un alt drum care oferea alte soluţii pentru dobândirea unei sănătăţi globale: medicinile alternative, terapiile naturale. Le-am studiat în numeroase ţări si am descoperit binefacerile lor. Dar oamenii continuă să sufere şi să moară totuşi. De ce?
Neştiind încotro să merg, dupa toate acestea, am revenit în profunzimea mea interioară. Mă aştepta sănătatea nelimitată! “

Ghis se defineste drept o «scandalagioaică evolutivă». Cândva medic, antreprenor si mama a patru copii, întoarce spatele vechii umanităţi animalice pentru a descoperi drumul spre noua specie. Discursul său, impresionant si entuziast, nu lasă pe nimeni indiferent. Femeie de acţiune, ne furnizează instrumentele necesare pentru a iesi din mizeria cotidiană, şi ne oferă cheia paradisului pe Pământ – fără şfârşitul zilelor noastre. Este autoarea bestseller-ului “Mafia Medicală”, precum si a cărţii “Ce naiba am venit sa fac pe acest Pământ”.
Ghis calatoreşte prin lume pentru a face cunoscută vestea cea bună, sfârsitul suferinţei umane!

sursa

Categories: Ghislaine Lanctot | 1 Comment

Post navigation

One thought on “Ghislaine Lanctot – despre…

  1. Elena

    Foarte interesant… Felicitari pentru Blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: