Noua Medicina Germanica – Adevarata Inovatie…

Medicina alternativă, sau medicina uşoară, se limitează adesea la a propune soluţii terapeutice pornind de la aceleaşi condiţii de bază ca în medicina modernă: boala este ceva urât, rău, absurd; este un pericol. Nu există altă soluţie decât a o elimina, fie prin metode uşoare, fie prin metode violente. Descoperirile lui Hamer deschid, dimpotrivă, orizonturi total opuse: boala este răspunsul adecvat al creierului la un şoc extern, şi face parte dintr-un program de supravieţuire a speciei. Când un şoc emoţional este rezolvat, creierul inversează ordinea, şi individul trece în faza de refacere adică de vindecare. A descoperi sensul bolilor este cel mai pasionant şi mai profitabil lucru imaginabil. Nu se tratează cu credinţa în Moş Crăciun, însa ridică un voal care dezvăluie modul de funcţionare al fiinţei umane.

Descoperirile lui Hamer sunt configurate în cinci legi biologice fundamentale. Pentru a stabili aceste legi, el s-a bazat pe:
– experienţa directă a bolnavului de cancer;
– observarea a peste douăzeci de mii de cazuri patologice diferite (de la negi la SIDA, de la psihoză la leucemie, de la scleroza în placi la diabet) cercetând, pentru fiecare caz în parte, numitorul comun, şocul emoţional care a declanşat-o;
– studiul evoluţiei, de la prima celulă destinată a deveni un individ complex.
Cele 5 legi au apărut odată cu viaţa şi sunt înscrise în codul genetic al tuturor fiinţelor vii, planta, animalul şi omul comportându-se conform aceloraşi legi biologice.

Pentru că o ipoteză să aibă valoare de lege ştiinţifică trebuie ca ea să fie reproductibila, altfel rămâne o simplă ipoteză: apa fierbe întotdeauna la o sută de grade, în aceleaşi condiţii de presiune atmosferică. Cu excepţia doctorului Hamer, sunt şi alţi medici şi terapeuţi din Europa care au verificat cele cinci legi biologice ale Noii Medicini, pe mii de bolnavi. Întotdeauna aceste legi s-au dovedit a fi exacte şi reproductibile, deci ştiinţifice.

“De mii de ani umanitatea experimentează faptul că, în definitiv, toate bolile sunt de origine psihică şi acest lucru constituie acum o valoare ştiinţifică deosebită înscrisă în patrimoniul cunoaşterii universale; numai medicina face din noi, fiinţe însufleţite, un sac plin de formule chimice”.”Oamenii nu mor din cauza cancerului şi nici din cauza agenţilor patogeni, a virusurilor, bacteriilor… ci din cauza fricii şi a epuizării.”
Doctor Ryke Geerd Hamer

Sursa – “Medicina cu susul in jos” – Giorgio Mambretti si Jean Seraphin

Advertisements
Categories: Stiinta Vindecarii Germane | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: